Professionele zorg aan huis

Zakenreis of vakantie? Heeft jouw kat een zware operatie gehad en heeft dit intensieve nazorg nodig? Ik sta voor jullie klaar!

Professionele zorg aan huis betekent eigenlijk dat ik jouw kat(ten) kom verzorgen zodat jij bijvoorbeeld op vakantie kunt gaan. Je kunt daarbij ook denken aan zakenreizen, weekendje weg,  of als je langer dan een dag in het ziekenhuis moet verblijven. Ondersteuning in de zorg is ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld de wondverzorging na een ingrijpende operatie.

Mijn achtergrond en kennis als ervaren paraveterinair dierenarts assistente geeft mij ook verscherpt inzicht in het welzijn van jouw kat, alsook de nodige vaardigheden met betrekking tot medicatie.

Ik kom graag vrijblijvend even langs voor een kennismaking! We bespreken dan samen jouw wensen en de (speciale) behoeften van uw kat(ten).

De dagelijkse taken bestaan o.a. uit voerbak en drinkbak verversen en bijvullen, kattenbak leegscheppen en de nodige TLC (Tender Loving Care) zoals even op de bank kroelen, of even een spelletje!

Wat zijn de kosten?

Klik hier voor de tarieven.