Kitten coaching

Een kitten in huis, fantastisch!

Maar… Hoe zorg je ervoor dat ze gelukkig en zonder veel stress opgroeien? Hoe zorg je ervoor dat jouw lieverd zo goed mogelijk met stress om kan gaan en met andere dieren? Moet een bezoekje aan de dierenarts of het simpelweg borstelen telkens met kommer en kwel? Nee, dat is niet nodig…

Daar hebben wij namelijk kitten coaching voor!
Met kitten coaching staat jouw kleine spruit in het middelpunt, en krijg je nuttige tips en adviezen van de katten expert.

Feit is namelijk dat een goede socialisatie als kitten enorm veel gedragsproblemen voorkomt als ze volwassen zijn, en o.a. door middel van gewenning en beloning zorgen wij er samen voor dat jouw lieverd zich goed laat verzorgen en stress verminderd met reizen en de dierenarts.

Zo biedt Kels’ Cats professionele coaching aan huis voor jouw kitten!

Samen gaan wij aan de slag met deze onderwerpen:

  • De reismand
  • Vuurwerk en andere harde geluiden
  • Spelen; wat mag wel en wat mag niet?*
  • De dierenarts*
  • Nagel- en vacht verzorging*

Voor elk onderwerp kom ik op de afgesproken datum en tijd ongeveer een uurtje langs, zodat wij samen genoeg tijd kunnen nemen om te oefenen en voor vragen en advies op maat. Tevens ontvang jij bij elke workshop een hand-out waarin alle informatie beknopt staat beschreven en tips hoe hier mee verder te oefenen.

Je kunt dus kiezen voor één onderwerp of meer. Als je ervoor kiest om ze allemaal te doen, krijg je er nog een leuk presentje met certificaat bij voor jouw kitten!

*Voor sommige workshops zijn bepaalde producten vereist om deel te nemen aan de workshop. Niet de juiste middelen in huis? Je kunt de benodigdheden ook in een pakket aanschaffen bij mij. Zo weet je zeker dat je de juiste materialen hebt, en dit voor een schappelijke prijs!

 

Wat zijn de eisen?

Jonge kittens zijn nog erg kwetsbaar voor ziektes. Om zo veilig mogelijk de Kitten Coaching sessies te kunnen laten plaats vinden, zijn onderstaande punten vereist voordat je deel mag nemen:

  • Uw kitten moet minstens 2 weken van tevoren zijn/haar vaccinatie hebben gehad en gezond zijn verklaard door de dierenarts.
  • Hij/zij is recent behandeld tegen vlooien en wormen.

Op bovenstaande punten wordt gecontroleerd bij binnenkomst. Houd dus het vaccinatieboekje paraat, of een bewijs van jouw dierenarts. Dit kun je bij de balie opvragen van jouw dierenartspraktijk.

 

Wat zijn de kosten?

Een kitten coaching pakket geeft jou eenmalig toegang tot alle 5 kitten party workshops binnen een jaar. Dit is exclusief workshop materiaal. Bij aanschaf van een kitten coaching pakket ontvang je een gepersonaliseerd certificaat welke wordt uitgereikt bij het afronden van de laatste workshop met een leuk presentje.

Kitten coaching pakket aan huis

meer informatie volgt…

 

 

Kitten coaching losse sessie aan huis

meer informatie volgt…

 

 

Schrijf je snel in!


Op het opgegeven e-mail adres ontvangt u een inschrijf bevestiging. Heeft u 48 uur na inschrijving nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan telefonisch contact op.