Gewicht management

Je komt net van de dierenarts die heeft verteld dat jouw kat te dik is. Overgewicht is niet alleen erg onprettig voor de kat en beperkend in verzorging, maar is ook extra belastend voor de gewrichten en kan zelfs leiden tot diabetes mellitus. Nooit leuk om te horen, maar hoe los je dit op? Ik help graag!

Bij elk bezoek wordt jouw kat goed nagekeken en gewogen. Samen werken wij precies uit wat het beste is voor jouw kat om zo gezond mogelijk op goed gewicht te komen en te blijven. Na elk bezoek ontvang je per mail een korte hand-out, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Onthoud goed dat een kat langzaam moet afvallen. Snel afvallen is ongezond en zelfs gevaarlijk voor de kat! Houd er dus rekening mee dat het rustig een paar maanden kan duren voordat jouw kat in de buurt van haar streefgewicht komt. 

Kosten
Het eerste bezoek kost €50,-. De kat wordt grondig nagekeken en vervolgens gewogen. Wij bespreken uitgebreid een plan van aanpak en spreken een eerste streefgewicht af. Ik stel na ons gesprek een persoonlijke hand-out per mail voor je op, waar je thuis direct mee aan de slag kunt!

Na ongeveer 3-6 weken zie ik jou en jouw kat graag terug om te kijken of er vordering te zien is, en zo ja, of we dit aan moeten houden of dat we nog meer aan de weg moeten timmeren.
Een vervolgconsult kost €35,-. Jouw kat wordt evengoed grondig nagekeken en gewogen en wij kijken samen of, en zo ja, wat we het beste kunnen aanpassen. Ook hiervan krijg je achteraf per mail een hand-out toegestuurd.

Gewicht management pakket 
Uit mijn ervaring in de praktijk merk ik dat het erg lastig kan zijn om goed te wennen aan de aanpassingen die voor jouw kat moeten worden gemaakt voor een goed resultaat, wat soms kan resulteren in terugval van oude gewoontes. Dit is natuurlijk erg jammer als jouw lieverd al goed op weg was om af te vallen!

Wanneer je direct na ons eerste consult besluit om twee vervolg afspraken in te boeken, betaal je in totaal slechts €100,- voor het pakket!*

*pakket bevat in totaal drie consulten die binnen een half jaar gepland moeten worden. Je betaalt in één keer het volledige bedrag, zodat je bij de volgende twee consulten niet aan afrekenen hoeft te denken. Handig, toch?